vuurwerkbergambacht

vuurwerk video

vuurwerk kopen

Voor het kopen van vuurwerk ben je bij ons in Bergambacht aan het juiste adres! Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvuurwerk; siervuurwerk, knalvuurwerk, kindervuurwerk. Natuurlijk kun je ook voor de aanverwante (veiligheids)artikelen bij ons terecht. Let op: de leeftijd voor het kopen van vuurwerk is minstens 16 jaar, legitimeren is verplicht (of breng een ouder persoon mee). Wij verwelkomen je graag in onze vuurwerkwinkel om ons mooie vuurwerkassortiment te laten zien. Online vuurwerk bestellen kan natuurlijk ook via onze vuurwerk webshop.

VUURWERK BESTELLEN

VUURWERK WEBSHOP DUITS VUURWERK WEBSHOP

 

Disclaimer

De op www.vuurwerkbergambacht.nl weergegeven informatie en objectgegevens zijn slechts indicatief en informatief bedoeld. Het is niet toegestaan een wijziging aan te brengen in de uiterlijke verschijningsvorm van de internetsite van  Van Eijk Vuurwerk. Het is bezoekers van deze site ook niet toegestaan de weergegeven informatie aan te wenden voor eigen gebruik dan wel als informatiebron voor derden. Van Eijk Vuurwerk zal elke vorm van schade als gevolg van het gebruik van informatie, waarvoor geen schriftelijke goedkeuring door  Van Eijk Vuurwerk is verleend, verhalen op degene die zich schuldig heeft gemaakt aan het verspreiden van de informatie. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die de Van Eijk Vuurwerk aan haar internetsite besteedt, geeft zij geen garanties op volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.

vuurwerk bestellen

Om er zeker van te zijn dat jij het mooiste vuurwerk in huis haalt adviseren wij om vooraf te bestellen. Dat kan via onze vuurwerk webshop, maar ook met onze vuurwerk bestellijst die je hebt ontvangen bij onze vuurwerkfolder. Vul de lijst zo compleet mogelijk in met je NAW gegevens en uiteraard je vuurwerk wensen, en lever deze in bij Van Eijk Installatietechniek aan de Hoofdstraat 3 in Bergambacht, tijdens werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur (bij het inleveren van de bestellijst dient het direct te worden betaald). Eind december is deze showroom volledig omgebouwd tot prachtige vuurwerkwinkel, waar je dan je bestelde pakket op kan komen halen. Geen vuurwerkfolder ontvangen? Kom hem dan bij ons ophalen in de vuurwerkwinkel!

VUURWERK WEBSHOP DUITS VUURWERK WEBSHOP

openingstijden en contact

De voorverkoop in de winkel begint op

6 december 2023

Openstelling voorverkoop op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Onze vuurwerkwinkel is weer geopend vanaf

donderdag 28 december 2023

Openingstijden:
donderdag 28 december van 9.00 tot 20.00 uur
vrijdag 29 december van 9.00 tot 20.00 uur
zaterdag 30 december van 9.00 tot 20.00 uur

Van Eijk Vuurwerk
Officieel Weco vuurwerkdealer
Hoofdstraat 3
Bergambacht
Tel. 0182 35 42 19
info@vuurwerkbergambacht.nl

Altijd geopend: onze vuurwerk webshop

onze Duits vuurwerk webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

vuurwerk cadeaubon

Vuurwerk Cadeaubon

Een super origineel cadeau tijdens de feestdagen: de vuurwerk cadeaubon!

 

Er zijn bonnen te verkrijgen voor elk gewenst bedrag, vanzelfsprekend alleen te besteden in de vuurwerkwinkel van Van Eijk.

tips voor afsteken

Wij zijn gek op vuurwerk en gunnen natuurlijk iedereen een prachtige nieuwjaarsviering. Wij zijn ons natuurlijk bewust van de risico’s die verbonden zijn aan het afsteken en bekijken van vuurwerk. Daarom wijzen wij je graag op het veilig omgaan met vuurwerk. Op de onderstaande button vind je veel veilig vuurwerktips om ongelukken te voorkomen.

 

Denk om je eigen veiligheid en om die van de mensen en dieren om je heen!

 

afsteken van vuurwerk

© Van Eijk Vuurwerk | Cookiebeleid | website: reclamebureau MMX